Ma t/m vr: 08:30 – 18:00 | Za: 08:30 – 17:00

Over ons

Ontdek ons team

Bij Visser & Zn. vormen we niet alleen een bedrijf, maar een familie die al generaties lang in het vak zitten. Ontdek hieronder ons team.

Persoonlijk vakmanschap sinds 1921!

Sinds 1921 en van generatie tot generatie, gaat Visser & Zn. verder dan alleen schilderen en verkopen. Onze ambacht omvat specifieke technieken, daarnaast hechten we veel waarde aan een persoonlijk advies. Wij hebben daarom altijd nauw contact met onze klanten en leveren vakmanschap.

Bij Visser & Zn. is persoonlijke benadering niet alleen een toevoeging, maar de kern van wie we zijn.

Onze mensen

Maak kennis met ons toegewijde, hardwerkende én gezellige team!

Anja Visser

Verkoopadviseur

Anja is de vrouw van Johan en is sinds 1989 met veel plezier werkzaam bij Visser & Zn. Met passend kleuradvies en een uitstekend gevoel voor styling zorgt zij dat jouw huis ook echt als een thuis gaat voelen. In de jaren dat Anja bij ons werkzaam is, heeft ze al vele klanten geadviseerd met professioneel en vakkundig interieuradvies. Haar warme persoonlijkheid zorgt daarnaast altijd voor een glimlach.

Johan Visser

Schilder

Johan Visser schildert al sinds zijn 15e levensjaar én is onze verf- en autolak specialist. Naast zijn specialiteit in het mengen van verf en autolak, snijdt hij ook met precisie verschillende ruiten op maat. Geïnspireerd door zijn vader Hans, heeft Johan het vak tot in de puntjes geleerd. Johan deelt graag zijn uitgebreide kennis met de nieuwe generatie en is altijd in voor een grapje.

Christiaan Visser

Schilder

Christiaan is dé behangspecialist van Visser & Zn. Hij is zeer gedreven door het vak dat hij van zijn vader Johan heeft geleerd en heeft al ruim 20 jaar ervaring! Zijn ambitie reikt ver, want Christiaan streeft ernaar om samen met zijn vrouw Marije, zijn ouders op te volgen. Zijn nauwkeurigheid en spontane karakter maken hem een waardevolle kracht binnen het team.

Marije Visser

Verkoopadviseur

Marije Visser, de vrouw van Christiaan, is een spontane en energieke persoonlijkheid. Met haar expertise in kleuradvies en styling denkt ze graag met de klant mee. Daarnaast helpt ze met allerlei verschillende taken binnen het bedrijf, zoals administratieve werkzaamheden op kantoor. Van Marije haar vriendelijke karakter wordt iedereen blij.

Karin Vermeulen

Verkoopadviseur

Karin is al ruim 30 jaar werkzaam binnen Visser & Zn. Dit waardevolle lid van ons team hoort daarom helemaal bij de ‘Visser’-familie! Karin is altijd in voor een praatje en heeft veel technische kennis over de verschillende soorten verf en producten. Karin is niet alleen een harde werker, maar zorgt er ook altijd voor dat alles er spik en span uit ziet.

Bob Visser

Schilder

Bob Visser is de jongste telg van de familie Visser. Bob wilde altijd al schilder worden, met enthousiasme werkt hij daarom al 15 jaar bij Visser & Zn. Bob is dagelijks bezig, en een expert, in professioneel lak zetten. Naast een harde werker, is Bob een echte teamplayer, daarnaast staat hij altijd open voor een gezellig praatje.

Marco Grotto

Schilder

Marco is de Italiaanse aanwinst binnen ons team. Met alweer ruim twee jaar ervaring binnen ons bedrijf is hij een waardevolle toevoeging binnen ons team. Marco is leergierig, werkt professioneel en is altijd vriendelijk. Een gezellige collega die we niet meer willen missen!

Jeannette van ‘t Wout

Verkoopadviseur

Jeannette is al meer dan 12 jaar werkzaam binnen het vakgebied en werkt alweer 4 jaar bij Visser & Zn. Jeannette beschikt over een goede technische kennis van onze producten en is een expert in kleur- en stylingadvies. Zo kent ze onze vele behangcollecties zelfs uit haar hoofd! Naast ervaring, zorgt Jeannette altijd voor een gezellige sfeer.

Historie

Bij Visser & Zn. vormen we niet alleen een bedrijf, maar een familie die al generaties lang in het vak zitten. Ontdek onze historie van meer dan 100 jaar.

Hans Visser aan het werk, dat wat hij het liefste doet.

1921

1946

Hans Visser voor de winkel op de Dorpstraat 76, toen nog v. Tilburg en Visser.

1975

Johan en Anja Visser nemen het stokje over van Pa, Hans Visser.

1992

Christiaan Visser wordt vennoot van Fa. Visser & Zn. en ook Bob Visser is ondertussen werkzaam als schilder in het familiebedrijf.

2005

1972

Johan Visser op 14 jarige leeftijd op de schildersvakschool.

1979

Hans en Johan Visser zetten samen het bedrijf voort onder de naam Visser & Zn.

1997

Hans Visser opent de vernieuwde winkel.

2024

Anja, Christiaan & Johan Visser: de 3 vennoten van Fa. Visser & Zn.